Košarica

 x 

Košarica je prazna.

O tržnici

Na području grada Svetog Ivana Zeline imamo veliki broj divnih i marljivih ljudi, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koji u ponudi imaju razne proizvode, od sira, mesa, jaja, meda, orašastih plodova, voća, povrća, rakija, vina i sl. Otkrijte ih i iznenadite se njihovom ponudom i kvalitetom. Kupujmo lokalno, podržimo lokalne proizvođače!

NAJČEŠĆA PITANJA

Naplaćuje li se korištenje online tržnice „Mali zelinski plac“?
Korištenje aplikacije je besplatno. Plaćate isključivo proizvode koje naručite i njihova je pojedinačna cijena jasno iskazana, a zbirnu cijenu dobivate po završetku narudžbe.

Na koji način ću platiti naručene proizvode?
Zasad je jedina opcija plaćanje po preuzimanju.

Koliko košta dostava?
Dostava proizvoda je uračunata u cijenu proizvoda. Za veće količine, popuste ili sl. možete direktno kontaktirati proizvođače, čije podatke možete pronaći u rubrici "Kontakti".

Mogu li se proizvodi dostaviti u točno željeni dan ili vrijeme?
Prilikom završetka kupovine sve željene napomene upišite u polje "Bilješke i napomene". Njih će ponuditelji vidjeti prilikom zaprimanja narudžbe i direktno Vas kontaktirati za nastavak komunikacije.

Tko i na koji način obavlja dostavu?
Dostavu organiziraju proizvođači. To konkretno znači da ukoliko ste naručili proizvode od više proizvođača, svaki proizvođač će vam svoje proizvode dostaviti zasebno.

Mogu li i kome reklamirati proizvod?
Mali zelinski plac je online tržnica koja omogućuje povezivanje proizvođača i kupaca, stoga je sva komunikacija, reklamacija i sl. isključivo između proizvođača i kupaca direktno.

Jesu li proizvodi sigurni i zdravstveno ispravni?
U sklopu Malog zelinskog placa navedeni su proizvođači koji svoju proizvodnju imaju reguliranu kroz OPG ili drugu registriranu djelatnost te su pojedinačno odgovorni za poslovanje u skladu sa zakonom te posebnim odredbama.

Uvjeti korištenja
Opći uvjeti korištenja
Proizvođači će Vas kontaktirati
kako bi dogovorili isporuku
Narudžbe moraju biti
više od 100 kn po dobavljaču